Вече 15 години Шоколадова къща предлага забележителни и разнообразни професионални подаръци за своите корпоративни клиенти!

Разнородни компании се доверяват на нашия професионален дух, за да отправят своята професионална благодарност на важните за тях партньори, служители и клиенти.

Сладостта на нашата работа ни дава възможност да бъдем креативни и иновативни във всеки малък и голям подарък, така че да подхождат перфектно към Вашите желания, изисквания и към Вашия бюджет. И тъй като, за нас шоколадът е изживяване, успяваме да предадем това и на нашите клиенти, за техните клиенти и за техните семейства. Че какъв подарък може да бъде по-сладък от шоколада?

Ако Вашият бюджет е по-скромен, но имате голям брой важни хора в професионалния си живот, можете да подчертаете вниманието си към тях с класически кутии от Valentino, побиращи бонбони от 100 гр до 1 кг.

Ако Вашите възможности Ви позволяват да правите комбинации от шоколад, вина, чай, кафе и сувенири, можете да поднесете стилно опаковани комплекти.

Най-хубавите подаръци са тези, които сте съчетали сами. Заповядайте в нашите магазини за да подберете най-подходящите артикули за Вашия подарък, като можете лично да изберете тяхната опаковка, украса и визия.

Бъдете оригинални и впечатляващи! Професионалният ни живот заема по-голямата част от времето ни и хората участващи в него заслужават Вашето специално внимание!

Нашият професионализъм е да Ви помагаме да изразявате корпоративния дух чрез съблазнителни вкусове!