Собствени бонбони

Собствен бонбон

 Брандирани бонбони

Собствен бонбон по поръчка на клиента.

Собствените бонбони са продукт на Вашето въображение и желание за форма и пълнеж и разбира се, ако желаете можем да направим релеф на фирмен знак или лого по Ваш избор!


Собствени бонбони по поръчка от шоколадова къща Valentino chocolatier!


Собствените бонбони обикновено са отбрана селекция от вкусове поръчани индивидуално от клиента, като са изработени от точно посочен от клиента вид шоколад – бял, млечен или черен. При изработката на собствени бонбони, Вие можете да посочите формата на бонбоните, освен техния пълнеж и вида на използвания шоколад. Също така основно, а и много важно условие е, че можем да отпечатаме Вашето лого или фирмен знак върху Вашите собствени бонбони във вид на шоколадов релеф! И така, вече имате собствен вид бонбони, произведени от най-добрия белгийски шоколад от майсторите шоколатиери на Valentino Chocolatier – по Ваш проект и вкус!

Собствените бонбони по поръчка са бонбони ръчна изработка с вкус и форма по ваш избор с възможност за шоколадов релеф на фирмен знак или фирмено лого върху бонбона. Собствените бонбони могат да бъдат част от индивидуално опаковани фирмени подаръци или дори серия за продажба. Този вариант изисква първоначална инвестиция, но може да се използва за дълъг период от време. Подходящо за клиенти, които искат да разполагат със собствено произведен бонбон в дългосрочен план дори и в малки количества.

Спецификации:

  • Разработка на форма за бонбон – 2500 – 3500 евро,
  • Време за разработка на формата – 3 до 4 месеца
  • Цена на форма за собствен бонбон – 1000 евро
  • Период на ползване на формата – 10-15 години
  • Цена на 1 кг бонбони – 53.00 лв без ДДС
  • Изработка и доставка на бонбони – 2 седмици