Условия на Доставка

1. При направена заявка от Потребителя се получава автоматичен отговор на електронната му пощта за успешно приета заявка. В рамките на работния ден наш служител се свързва на посочения от Потребителя имейл адрес или телефонен номер за потвърждение на заявката и уточняване на евентуални промени.
2. При заявяване на артикули Потребителят може да види текущите цени, промяна на дадена цена при въвеждане на Промо код или допълнителна промоция, брой артикули и обща сума за плащане.
При заявяване на артикули Потребителят трябва да въведе:
  • Две имена
  • Адрес за доставка
  • Телефонен номер
  • Е-mail адрес
  • Допълнителна информация по желание. В това поле може да се уточни Офис на куриерска фирма.
3.Заплащането на заявените продукти се извършва с Наложен платеж, в магазините ни или по Банков път.
Банка: ОББ АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG37 UBBS 8002 1025 3433 30
Получател: „ЕНИВЕЛ“ ЕООД
Пратката се подготвя в рамките на два работни дни.
4. Доставките на заявените артикули се извършват в допълнителна опаковка за по-сигурно пристигане на пратката. Поръчките се доставят с куриерска фирма по желание на Потребителя. Ако Потребителят няма конкретно желание, изпращаме продуктите с куриерска фирма Еконт. Пратката се доставя съобразно срока посочен от куриерската фирма. Куриерска фирма Еконт извършва своите пратки в рамките на 24 часа, като този срок може да бъде удължен по време на Черен петък и около национални празници.
Доставките се извършват на посочения от Потребителя точен адрес или адрес на куриерска фирма. Заявените артикули, платени по банков път, се изпращат след предоставено платежно нареждане на имейл адрес info@luxbonbon.com или на Viber съобщение на служебен телефонен номер +359 882 309 909.
Всички цени в сайта са в български лева и с включен ДДС.
Общата цена за плащане не включва разходи по доставката им. Потребителят се задължава да заплати съответната стока на куриерската фирма, да заплати разходите по доставянето им и евентуални допълнителни услуги посочени от него.
При забавяне на взимане на пратката от офиса от куриерската фирма или поради липса на достъп до адреса от доставчика, Потребителя се задължава да промени срока или адреса за доставка за собствена сметка. В противен случай пратката се връща обратно към нас. При забавяне на получаване на пратката, Изпълнителят не носи отговорност за повреждане на стоката по време на престоя й в склада или офиса на куриерската фирма.
Препоръчително е пратката да бъде взета от офиса на куриерската фирма през първата половина на деня. Препоръчително е да не се заявяват Надписани шоколадови изделия с доставка, поради високия риск от повреждане на надписа. Този артикул е най-подходящ за взимане от наш търговски обект.
5. Защита на лични данни:
Всички предоставени лични данни от Потребителя са защитени съобразно Закона за защита на личните данни. Фирма Енивел ЕООД гарантира
използването им само за нуждите при обработка на заявки и тяхното изпращане. Личните данни се предоставят единствено към куриерски фирми с
цел изпращане и получаване на пратка и към счетоводна фирма за обработка на плащанията направени по банков път.